Camping

Op onze campingpagina vind je alle informatie die je nodig hebt over de camping tijdens Upgrade Festival 2023. Overnacht op het festivalterrein en geniet van de gezelligheid en de nabijheid van alle activiteiten. Tickets voor de camping zijn beschikbaar op de ticketspagina. Maak je geen zorgen over de voorzieningen, alle sanitair is aanwezig op het terrein. Elektriciteit is niet aanwezig bij de kampeerplaatsen.

Het is alleen toegestaan om met een tent te kamperen tijdens het weekend. Een camper/busje of caravan is niet toegestaan.

Horecafaciliteiten zijn het gehele weekend beschikbaar op het festivalterrein. Hierdoor vragen we geen eten/drinken op het festivalterrein mee te nemen.

De locatie. 
Upgrade Festival 2023 vindt plaats op een unieke locatie netbuiten de bebouwde kom van het Zeeuwse dorp Kapelle. Het adres van deze prachtige locatie is Noordweg 14, Kapelle. 

Op deze locatie zal niet alleen het festival plaatsvinden, maar ook de camping. Dit betekent dat je op loopafstand bent van alle activiteiten, waardoor je geen enkel moment hoeft te missen. En wat is er nou beter dan 's ochtends wakker worden en direct het festivalterrein oplopen? 

Kortom, de locatie van Upgrade Festival 2023 biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijk weekend vol aanbidding, verbinding en groei. Bekijk de sfeerimpressie hieronder en zorg dat je erbij bent!Kom met de jeugdclub. 
Upgrade Festival is een geweldige gelegenheid om samen met je jeugdclub of christelijke vrienden een weekend vol plezier en inspiratie te beleven. Wat is er nu mooier dan samen met gelijkgestemde mensen te genieten van muziek, samenkomsten en andere activiteiten? 

Tijdens het festival kun je samen kamperen, genieten van heerlijk eten en drinken en nieuwe mensen ontmoeten. Het is een uitgelezen kans om je geloof te verdiepen en te groeien in je relatie met God, terwijl je tegelijkertijd samen plezier maakt. 

Bovendien is het altijd fijn om samen herinneringen te maken. Dus nodig je vrienden uit, plan het weekend en maak samen Upgrade Festival 2023 tot een onvergetelijke ervaring. Wij zien je daar!

Houd deze pagina in de gaten voor updates over het kampeerterrein en de faciliteiten die we bieden! Lees in ieder geval de huisregels alvast door!

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.