FAQ

Heb je een vraag? Check dan eerst de veelgestelde vragen hieronder. Wellicht staat het antwoord op jouw vraag hiertussen. Kom je er niet uit? Stuur een mail via onze contactpagina.

Kan mijn kind ook zonder ticket het terrein op?

Nee. Het is niet mogelijk om zonder ticket het festivalterrein te betreden. Hiervoor is geldig ticket nodig wat nog niet is gescand.

Kan ik mijn ticket annuleren?

Nee.

Ik wil meewerken aan Upgrade Festival, kan dat?

Ja! Voor het organiseren van zo een weekend zijn veel handen nodig. Je kunt jezelf aanmelden via festival@upgrade-events.nl. We proberen zo snel mogelijk een reactie te bieden.

Hoeveel kost het om een dag naar Upgrade Events te komen?

De kosten voor een entreebewijs kunnen gevonden worden op de ticketspagina. Op deze pagina staat hoeveel de verschillende tickets kosten en kunnen direct besteld worden.

Waar vind ik informatie over Upgrade Events?

Geïnteresseerd in wat het doel en drive is van Upgrade Events? We vertellen je er graag mee over op de 'Over ons' pagina op onze eigen website. Hierin word beschreven hoe wij ontstaan zijn en wat onze drijfveer is om evenementen te organiseren. Lees snel door!

Heb ik bij aankomst een toegangsbewijs nodig?

Bij aankomst op het festival wordt je ticket gecontroleerd. Direct bij het controleren ontvang je een polsbandje dat overeenkomt met jouw ticket. Zo kunnen wij checken of je een dag of weekend ticket hebt. Je hoeft je weekend tickets dus maar eenmalig te laten zien!

Hoe vind ik mijn kampeerplek?

Op het terrein zijn kampeerstewards aanwezig die je bij aankomst een kampeerplek toewijzen.

Waar parkeer ik mijn auto?

Het is mogelijk om de auto te parkeren bij het festival. Hiervoor is een parkeerticket nodig, deze kun je aanschaffen op de tickets pagina. Deze plekken zijn wel erg beperkt beschikbaar en daarom is het belangrijk om deze vroegtijdig te bestellen. Vol=vol.

Kan ik ook alleen een dag naar Upgrade Festival komen?

Ben jij van plan om niet het hele weekend te komen? Bestel je dagticket! Voor alle dagen zijn losse tickets verkrijgbaar op de ticketspagina.

Is er opvang voor kinderen onder de 4 jaar?

Er is op het terrein geen opvang voor kinderen jonger dan 4 jaar. Wij raden om de kinderen onder de 4 jaar bij de ouders te houden of hiervoor oppas te regelen.

Is het mogelijk om thuis of in de omgeving te overnachten?

Natuurlijk! De camping heeft een beperkt aantal slaapplaatsen, dus wanneer deze volgeboekt zijn is het mogelijk om aan het eind van de dag het festival te verlaten en naar uw eigen accommodatie te gaan. Wanneer u de volgende dag uw polsbandje weer kunt tonen krijgt u weer toegang tot het terrein.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.