Steun ons

Geweldig dat je ons met een gift wilt ondersteunen. Door jouw gift kunnen wij onze passie voor Gods koninkrijk en onze missie handen en voeten te geven. Stichting Upgrade Events is een startende stichting, zonder winstoogmerk, die geheel afhankelijk is van giften. We zijn allen die Stichting Upgrade Events financieel ondersteunen ontzettend dankbaar. Stichting Upgrade Events financieel steunen kan via de knop hieronder. Alvast hartelijk dan voor je bijdrage!

Ook kun je handmatig een overboeking doen aan Upgrade Events. Dit kan op het volgende rekeningnummer: NL39RBRB8836682162 t.n.v. Stichting Upgrade Events. Overweeg je Upgrade Events een wat grotere gift te geven (€500+), dan komen we, indien jij dit fijn vindt, graag met jou in contact. Stuur ons dan een bericht via de contactpagina. Over de ANBI van Stichting Upgrade Events lees je meer op deze pagina.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.