Meewerken

We zijn ontzettend dankbaar voor alle hulp en ondersteuning die we krijgen om dit festival mogelijk te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen:

Steun ons financieel.
Elke bijdrage, groot of klein, is van onschatbare waarde en helpt ons om dit festival te realiseren. Je kunt eenvoudig en veilig doneren via de Geven pagina.

Bid mee.
We geloven dat gebed een krachtig wapen is. Bid met ons mee voor het succes van het festival, voor alle artiesten en sprekers en voor de bezoekers die naar ons festival komen.

Help mee.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met verschillende taken, zoals het opbouwen van het terrein, het bemannen van kraampjes, en nog veel meer. Als je geïnteresseerd bent om ons te helpen, neem dan contact met ons op via festival@upgrade-events.nl of via het contactformulier.

Bekijk onze sponsoren.
We zijn enorm dankbaar voor alle sponsoren die ons festival mogelijk maken. Bekijk alle sponsoren op onze website.

We hopen dat je ons wilt helpen om dit festival tot een succes te maken. Samen kunnen we er een onvergetelijke ervaring van maken!

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.