Eline is een Nederlandse zangeres die christelijke worship muziek maakt. Met haar warme stem en oprechte teksten weet ze het publiek te raken en te inspireren. Op Upgrade Festival zal ze optreden met haar eigen band en kunnen bezoekers genieten van haar prachtige nummers. Bekende nummers van haar zijn onder andere 'Geef me Jezus', 'Geen afstand' en 'Door en Door Goed'. Naast haar solo-carrière heeft Eline samengewerkt met andere artiesten en bands zoals Trinity, Mozaiek en Reyer. Haar muziek is gericht op het aanbidden van God en het versterken van de verbinding tussen mensen en Hem. Mis haar optreden niet en laat je inspireren door haar passievolle en ontroerende muziek.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.