The Bowery is een Nederlandse band, opgericht in 2016. De band deelt de passie voor muziek en het pure geluid van zang en gitaren, en de drive om een ​​verhaal te maken met dit rauwe geluid. De band schrijft geen standaardliedjes over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven, zoals velen het kennen: puur en met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, meer om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten.

Het geluid van The Bowery onderstreept dat verhaal: een rauwe blues- en rock-sound en heerlijk ongepolijst gitaargeluid. De band heeft bekende nummers uitgebracht, waaronder 'We Will Dance' en 'Everytime I Pray'. Maar ook hun andere nummers zijn het luisteren waard en brengen een unieke, pure sfeer met zich mee.


Leadzanger Rokus Maasland is een van de frontmannen van de band. Met zijn krachtige stem en charisma weet hij het publiek te raken en mee te nemen in de rauwe en emotionele muziek van The Bowery.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.