Upgrade

Stichting Upgrade Events is een onafhankelijke stichting die mensen doormiddel van aanbidding, ontmoeting en onderwijs wil verbinden in het geloof. We willen Gods koninkrijk zichtbaar maken in Zeeland.

Stichting Upgrade Events is ontstaan uit een gedeelde visie van enkele jeugdwerkers uit lokale gemeenten voor een christelijk festival in Zeeland, waar ontmoeting centraal staat. Het festival liet op zich wachten, maar het verlangen groeide. Zo groeide ook het aantal vrijwilligers die inmiddels betrokken waren bij het organiseren van Upgrade Events.

We geloven dat God een plan heeft voor Zeeland. We strekken ons uit om een instrument te zijn in Zijn handen. We willen beschikbaar zijn voor onze Maker en luisteren naar wat Hij wil doen in Zeeland. Jezus was en is de Verbinder. We verlangen dan ook naar verbinding tussen alle christenen ongeacht afkomst, voorkeur, stroming of wat dan ook.

Meer weten over Upgrade Events? Ga naar de website.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.