Horeca

Op Upgrade Festival willen we ervoor zorgen dat jouw festivalervaring niets minder dan fantastisch is, en daar hoort goed eten en drinken natuurlijk bij! Gedurende het hele weekend kun je genieten van onze uitgebreide horecafaciliteiten die op het terrein aanwezig zijn. We hebben een gevarieerd aanbod van heerlijke maaltijden, snacks en verfrissende (alcoholische) drankjes om je energie op peil te houden terwijl je geniet van alle activiteiten en optredens.

Smullen bij onze horeca.
We bieden een breed scala aan culinaire opties die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen. Of je nu trek hebt in een hartige maaltijd, een zoete lekkernij of gewoon dorst hebt naar een verfrissend drankje, onze horeca heeft voor ieder wat wils.

Een gezellige foodcourt:
Natuurlijk begrijpen we dat je graag samen met vrienden en familie wilt genieten van je maaltijd of drankje. Daarom hebben we een gezellige foodcourt ingericht, waar je comfortabel kunt zitten en bijpraten terwijl je geniet van je vers bereide gerechten. Neem plaats aan een van de tafels en deel de vreugde van het festival samen met anderen.

Belangrijke Informatie.
Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en iedereen van de horecafaciliteiten kan genieten, zijn er een paar belangrijke regels die we graag met je willen delen:
- Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein, tenzij je allergieën hebt. In dat geval begrijpen we dat je speciale dieetwensen hebt en mag je gerust je eigen voedsel meenemen.
- We hebben ruime zitgelegenheden gecreëerd op onze foodcourt, dus je kunt op je gemak genieten van je maaltijd of drankje.
- Tijdens het gehele festival wordt er betaald met muntjes. Deze kun je halen bij de informatie/munten balie.

Upgrade Festival staat voor een geweldige ervaring vol aanbidding, verbinding en plezier. Onze horeca draagt bij aan deze ervaring door je te voorzien van heerlijk eten en drinken. Kom samen met je vrienden en familie genieten van al het lekkers dat we te bieden hebben op Upgrade Festival!

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.