Kids

Zonder kidsticket komt uw kind niet het festivalterrein op!

Voor de jongste festivalbezoekers hebben we een prachtig aanbod samengesteld! Zo kunnen alle kinderen onder begeleiding van hun ouder(s) zich uitleven op het springkussen, knutselen, spelletjes spelen, sporten en lekker dansen.

Specifiek voor de kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar zijn er kinderdiensten gedurende de samenkomsten op zaterdagmorgen en zondagmiddag. Hierin zullen we met een band gaan zingen en dansen, bidden, luisteren naar een verhaal en samen lekker knutselen. (=Volgeboekt)

De entree voor de kids van 0 t/m 12 jaar was gratis! De kidstickets zijn echter helemaal uitverkocht.

Vanaf 13 jaar en ouder moet een (volwassen) ticket worden aangeschaft. Deze kinderen doen mee met het volwassen programma, maar kunnen natuurlijk wel gebruik maken van de sport- en spelfaciliteiten.

We zien jullie graag verschijnen!

Vragen of opmerkingen?
Stuur ons dan een mailtje: kids@upgrade-events.nl

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.