Huisregels

Welkom op Upgrade Festival 2023! Om het evenement voor iedereen veilig en gezellig te houden, vragen we je om je aan de volgende huisregels te houden:

1. Toegang tot het evenemententerrein is alleen mogelijk met een geldig toegangsbewijs.

2. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken op het terrein mee te nemen, er zijn voldoende horeca faciliteiten aanwezig.

2. Bij betreding van het terrein dien je in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs, welke op verzoek getoond moet worden.

3. We hanteren een zero-tolerance beleid op het gebied van drugs. Bij constatering wordt de bezoeker direct van het terrein verwijderd en in het geval van grote hoeveelheden drugs of vermoedens van dealen, wordt de bezoeker overgedragen aan de politie.

4. Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen bij binnenkomst een polsbandje waarmee alcoholhoudende dranken gekocht en genuttigd kunnen worden. Voor het krijgen van dit 18+ polsbandje moet een geldig identiteitsbewijs getoond worden. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een polsbandje waarmee alleen alcoholvrije dranken gekocht kunnen worden.

5. Bezoekers jonger dan 18 jaar die in het bezit zijn van alcohol worden verwijderd van het terrein.

6. Het is verboden om het terrein te betreden met drugs, alcoholische dranken, glaswerk, dieren, wapens of voorwerpen die als wapen aangewend zouden kunnen worden, professionele opnameapparatuur en andere voorwerpen die de veiligheid of gezondheid van bezoekers negatief kunnen beïnvloeden.

7. Niet roken op het terrein, behalve op daarvoor aangewezen plek.

8. Het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk gebruik te maken van 1 toilet- of douchecabine.

9. Wildplassen is verboden en bij constatering behoudt de organisatie zich het recht de bezoeker van het terrein te verwijderen.

Veel plezier op Upgrade Festival 2023!

Vertrouwenspersonen.
Upgrade Festival hecht veel waarde aan een veilige en respectvolle omgeving voor al haar bezoekers. Daarom hebben we vertrouwenspersonen beschikbaar om naar je te luisteren en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Onze vertrouwenspersonen, Maria de Jonge en Arian Hotting, staan voor je klaar. Je kunt contact met hen opnemen via het e-mailadres: vertrouwenspersonen@upgrade-events.nl.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.