Bereikbaarheid

We hopen jou te verwelkomen op het festival! Hieronder geven we je verschillende opties zodat je op jouw manier gemakkelijk en snel het festivalterrein kunt bereiken!

Met de auto
Dit jaar hebben we een nieuwe parkeerlocatie. Parkeren is mogelijk op het oude Sligro terrein, gelegen aan Nijverheidsweg 4, Kapelle. Vanaf daar wordt je met een pendelbus naar het festivalterrein gebracht. Deze bus pendelt regelmatig tussen het parkeerterrein en het festivalterrein. Parkeertickets hoef je niet vooraf te reserveren; betaling is ter plekke mogelijk.

Met de fiets
We raden aan om, waar mogelijk, met de fiets te komen. Op het festivalterrein is er een ruime fietsenstalling beschikbaar waar je je fiets veilig kunt parkeren.

Openbaar vervoer
Het festivalterrein is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

- Met de bus: Stap uit bij halte Noordweg en loop nog een aantal minuten naar het festivalterrein.
- Met de trein: Stap uit bij station Kapelle-Biezelinge en loop nog 23 minuten naar het festivalterrein.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 16, 17 & 18 augustus 2024! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: The Journey.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.