Parkeren

Parkeren bij het festivalterrein is mogelijk en op slechts 2 minuten lopen vanaf het parkeerterrein. Zorg ervoor dat je een parkeerkaart aanschaft, deze is te vinden op de ticketpagina. Zo ben je verzekerd van een plekje voor je auto en kan je optimaal genieten van het festival.

Let op: er is beperkte parkeergelegenheid bij het festivalterrein, dus vol=vol. We raden je aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Er is een ruime fietsenstalling aanwezig op het terrein. Daarnaast is het festivalterrein bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de bus komt, stap dan uit bij halte Noordweg en loop nog 18 minuten naar het festivalterrein. Als je met de trein komt, stap dan uit bij station Kapelle-Biezelinge en loop nog 23 minuten naar het festivalterrein.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.