Thema

Bij alle events van Upgrade Events staat groei en ontwikkeling centraal. Het thema wat centraal staat op Upgrade Festival 2023 is: Brick by brick, gebaseerd op Efeziërs 2:21-22;

21 Door Hem zit het gebouw stevig in elkaar. Wij zijn de bouwstenen. Hij geeft ieder van ons de juiste plaats. Zo worden we met elkaar een tempel voor de Heer. 22 Ook jullie zijn bouwstenen in deze tempel waarin God met zijn Geest woont.

Graag vertellen we je meer over de thematiek en hoe dit in het programma het gehele weekend terugkomt.

Jezus zelf is de Hoeksteen, waarop alles gebouwd wordt. Wij zijn de bouwstenen, waarvan Hij precies weet wie we zijn, hoe we eruit zien en welke positie en bestemming we hebben. Samen met alle gelovigen vormen we een tempel voor de Heer. Hij wil in jou en mij, in ons, met Zijn Geest wonen. Is dat niet on-ge-loof-lijk bijzonder? Op het Upgrade Festival komen we als bouwstenen samen om in aanbidding een tempel voor de Heer te vormen.

Binnen het thema Brick by brick zullen we met elkaar nadenken over het Koninkrijk van God wat Christus door ons heen bouwt. Door de verschillende samenkomsten heen zullen we nadenken over WHY, HOW, NOW en TOGETHER.
De samenkomsten zullen er als volgt uitzien:
Vrijdagavond: WHY? Door Jesse van Melle
Zaterdagmorgen: HOW? Door Bart de Bruin
Zaterdagavond: NOW! Door Bart van Nes
Zondagmiddag: TOGETHER! Door Arjen ten Brinke.

Zeker voor de zondagmorgen roepen we lokale kerken op om dit samen met ons te vieren. We vieren dat we één lichaam van Christus zijn, gevormd door het Hoofd, Jezus, zelf.

We geloven en verwachten dat je geïnspireerd zult worden door deze verschillende perspectieven en onderwerpen en dat je zelf ook stap voor stap zult groeien in je relatie met God en met elkaar.

Ook in de seminars enworship zal het thema 'Brick by brick' centraal staan.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 1, 2 en 3 september! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: Brick by brick.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.