Tickets

Welkom op Upgrade Festival 2024, hét evenement dat je niet wilt missen op 16, 17 en 18 augustus in Kapelle! Wacht niet langer en claim nu jouw tickets om deel te nemen aan dit inspirerende weekend vol muziek, geloof en gemeenschap.

Wil je Upgrade Festival ten volle beleven? Boek dan een weekendkaart inclusief camping en maak je klaar voor een onvergetelijk verblijf onder de sterren!

Dit jaar introduceren we een kleine verandering: voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar oud moeten er ook tickets worden gekocht. Vanaf 11 jaar is er voor kinderen is een regulier ticket vereist.

Zorg ervoor dat je op tijd jouw tickets reserveert en mis deze kans niet om samen met ons op reis te gaan tijdens Upgrade Festival 2024!

Over Eventbrite

Eventbrite is een platform dat het organiseren en beheren van evenementen vereenvoudigt. Het stelt Upgrade Festival in staat om op een snelle en efficiënte manier tickets te verkopen.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 16, 17 & 18 augustus 2024! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: The Journey.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.