Vrijdag

Dwight Dissels

Dwight Dissels, geboren in 1981 in Zaandam, groeide op in een christelijk gezin. Na het verlies van zijn vader op 10-jarige leeftijd, vond hij troost in voetbal en muziek. Op zijn 19e veranderde een gospelconferentie zijn leven. De kracht van gospelmuziek inspireerde hem om zijn voetbalschoenen in te ruilen voor een microfoon.

Dwight is open over zijn geloof en vertelde hier eerlijk over tijdens zijn deelname aan The Voice of Holland. Zijn rol als Jezus in The Passion 2017 was een hoogtepunt in zijn carrière. Nu, als vader, begrijpt hij dat iedereen zijn eigen weg vindt in het leven. Dwight blijft gedreven door zijn geloof en de boodschap van gospelmuziek.

Tickets?

Zorg ervoor dat je er bij bent op 16, 17 & 18 augustus 2024! Bestel snel je tickets via onderstaande knop en beleef een prachtig weekend met als thema: The Journey.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen over het festival of andere events van Upgrade? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates die je niet wilt missen.

Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.